"Bucureşti cu gust amar: Chelsea învinsă în România, în prima manşă a optimilor Ligii Europa", a scris Mirror, adăugând că echipa engleză va trebui "să facă mai mult pe Stamford Bridge". "Chelsea, de o calitate slabă, învinsă în România", a notat, la randul ei, agentia BBC, în timp ce Sportinglife a concluzionat: "Steaua scufundă Chelsea".

Continuand in acelasi spirit, The Sun a estimat că penaltiul executat de Raul Rusescu "a scufundat" Chelsea, iar Steaua "solidă" a obţinut un avantaj folositor în optimile de finală ale Ligii Europa. "Echipa lui Rafa Benitez nu prea a pus în dificultate gazdele - Yossi Benayoun şi Fernando Torres au ratat poate singurele două ocazii clare", adaugă publicatia britanica. Evening Standard subliniază că Ryan Bertrand a provocat penaltiul cu "o intervenţie dezastruoasă".

Formaţia Steaua a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, echipa engleză Chelsea Londra, într-un meci din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Unicul gol a fost marcat de Rusescu, în minutul 34, care a transformat penaltiul obţinut tot de el după ce a fost faultat în careu de Bertrand.

Partida retur se va disputa la 14 martie, la Londra.