Rusia a reusit sa elimine tinte teroriste si, de asemenea, sa neutralizeze distrugatorul american Donald Cook, gratie contactelor secrete cu civilizatii extraterestre, afirma site-ul Inquisitr, citand eminenti conspirologi de peste Ocean.

James Preston, spre exemplu, crede ca armele performante, precum torpile si rachete supersonice in stare sa efectueze manevre deosebit de dificile, de care dispune armata lui Putin nu sunt rezultatul exclusiv al priceperii inginerilor rusi, care nu ar fi reusit nimic fara ajutor tehnologic extraterestru. Mai mult, avioanele ruse sunt echipate cu sisteme de camuflaj furnizate tot de alte civilizatii. Prin urmare, nu este de mirare ca ele inregistreaza victorie dupa victorie, din moment ce portavioanele lor sunt invizibile din aer, spune Preston.

Detaliind, el sustine ca Moscova a ajuns la un acord cu extraterestrii in cadrul programului spatial Cosmosfera, pe care l-a prelungit cu prilejul unei reuniuni pe Luna, in 2015. Cu acest prilej, acea rasa, al carei nume nu este, fireste, dezvaluit de Preston, i-a promis lui Putin acces la tehnologiile de varf pentru a putea face fata provocarilor de pe pamant sirian.

Cum sa reactioneze SUA in aceste conditii? In absenta unor arme capabile de contra-atac, americanii se tem. Mai ales dupa incidentul din 2014, cand un bombardier rus Su-24 - dotat cu echipament extraterestru - a survolat distrugatorul american Donald Cook, scotand, practic, din functiune sistemele radar si de aparare ale navei, declarat James Preston.