Declaratia se regaseste in interviul acordat cineastului american Oliver Stone, pentru filmul documentar al acestuia. 'Eu nu sunt femeie, aşa că n-am zile proaste. Nu vreau să jignesc pe nimeni: este un lucru natural. Există anumite cicluri naturale', a adaugat Putin, plimbandu-se prin Sala Tronului din Marele Palat al Kremlinului, potrivit descrierii agentiei Bloomberg, care a avut acces la documentar înainte de difuzare.

Nu este singura declaraţie socanta făcută de Putin în timpul filmărilor. Spre exemplu, intrebat de Stone in legatura cu discriminarea faţă de homosexuali, Putin spune că nu există aşa ceva în Rusia. Rugat sa se imagineze facand duş alături de un homosexual la bordul unui submarin, seful statului rus a raspuns: 'Mă rog, aş prefera să nu fac duş cu el. De ce să-l provoc? Ştii, sunt maestru în judo'.

Documentarul, în care Putin apare conducând maşina prin Moscova şi făcând sport, a fost înregistrat în februarie şi va fi difuzat săptămâna viitoare de postul american NBC News.