Dar grijuliu, Jim a pregatit totul pentru ca sotia lui sa nu se simta prea singura in acea zi, scrie JuffPost. Astfel ca, in 12 februarie, Shelly a primit un minunat buchet de flori si un mesaj: "Sa fii bucuroasa, iubita mea. Fii puternica. Al tau pentru totdeauna, Jim!".

Initial, vaduva s-a gandit ca este mana copiilor ei, o supozitie care s-a dovedit insa gresita. Pentru a descoperi cine a comandat livrarea, unui dintre copii a sunat la magazinul de flori.

Unul din angajati i-a explicat ca tatal lui a dispus, inainte de moarte, ca sotia lui sa primeasca un buchet de flori in fiecare an pana la sfarsitul vietii ei.

"Este o lectie de viata, o poveste emotinanda si o dovada de dragoste incredibila. Toata viata am crezut ca asa ceva nu se intampla decat in filme", a declarat vanzatorul.

Intervievata la randul ei, Shelly a explicat ca sotul ei a fost "un om extraordinar, care te surprindea cu gesturi de o tandrete aparte. A fost un om care a iubit si care i-a invatat si pe altii ce inseamna dragostea", a adaugat Shelly.