Produs în ediţie limitată de 6700 de sticle, vinul este mărturia simbiozei solului, viţei de vie, soarelui prieten şi a măiestriei vinificatorului.

“Halewood a gândit plantaţiile sale din regiunea Murfatlar ca vii ecologice. Astfel, cele 57 de hectare, plantate în 2007 şi 2008, au dat în anul 2010 prima recoltă de struguri de vin certificaţi ecologic”, a declarat Adriana Grecu, director marketing şi export Cramele Halewood.

Agricultura ecologică a căpătat în ultimii ani o importanţă sporită şi în România, iar grupul Halewood România se numără printre puţinii
cultivatori de viţă de vie ecologică şi producători de vin ecologic din ţară.

Din Grupul Halewood România fac parte Halewood România, Cramele Halewood, Domeniile Halewood şi Halewood International Premium Imports. Halewood are în proprietate crame şi plantaţii de viţă de vie în regiunea Dealu Mare, Podişul Transilvaniei şi Murfatlar. La acestea se adaugă Pivniţele Rhein Azuga
fondate în 1892, unde se continuă tradiţia producerii vinurilor spumante după metoda tradiţională, de fermentare a vinului în sticlă. În Ploieşti, unde este sediul Cramelor Halewood, se află vaste pivniţe subterane, depozitul de produse finite (cu o capacitate de peste 1 milion de sticle), precum şi liniile de îmbuteliere. Grupul Halewood deţine peste 350 hectare de vie plantate în perioada 2002-2009, cu o investiţie de peste 7 milioane de euro.