O veste care i-a luat prin suprindere pe britanicii, care asteptau inca o logodna principiara. Dar... „Lucrurile nu s-au mai legat” intre printul de 29 de ani si prietena lui de 25 de ani, au precizat respectivele surse.

Contactata de presa, Casa regala a refuzat orice comentarii. „Este ceva ce nu putem comenta”, a declarat un purtator de cuvant.

„Cressy” si printul Harry, al patrulea in ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit, s-au intalnit pentru prima data in iulie 2012. Potrivit People, printesa Eugenie, fiica printului Andrew si buna prietena a Cressidei, i-a facut acesteia cunostinta cu Harry.

Relatia lor a ramas insa discreta, departe de bliturile aparatelor de fotografiat. In martie insa cei doi au aparut de doua ori in public in decurs de numai cateva zile, determinandu-i pe ziaristii britanici sa anticipeze o oficializare a acestei legaturi.

Se pare insa ca tanara Cressida nu este pregatita pentru viata la curtea regala. Potrivit The Huffington Post, Cressinda, care a terminat un curs de un an de dans modern, vrea sa-si construiasca o cariera. Oricum, noteaza publicatia, „Harry si Cressy s-au despartit in mod civilizat si au decis sa mearga fiecare pe drumul lui”.