În luna septembrie, starul britanic a avut parte de o săptămână în care şi-a pierdut cunoştinţa de câteva ori, a slăbit şi se simţea foarte rău. Soţia sa, Kristina, l-a transportat la secţia de Urgenţe a spitalului aflat în apropiere de locuinţa lor din Monaco, informează Mediafax.ro.

După o serie de teste medicale, medicii i-au spus că are diabet şi că suferă de această boală, fără să ştie, probabil de mai multă vreme.

"Mi-a fost frică pentru Tom Hanks. Tom Hanks a anunţat că are diabet, iar acum patru sau cinci săptămâni, adormeam mereu, mă simţeam rău, muream de sete şi am leşinat de câteva ori", a declarat actorul în emisiunea de televiziune "This Morning".

"Soţia mea m-a dus la secţia de urgenţe a spitalului Princess Grace din Monaco. M-au pus direct pe o targă şi mi-au zis apoi că am diabet. Şi că îl am de ceva vreme. În acea săptămână în timpul căreia adormeam tot timpul, soţia mea mi-a spus că am slăbit un kilogram pe zi. A trebuit să îmi modific toţi pantalonii", a adăugat Roger Moore.

Roger Moore, fostul interpret al personajului James Bond, se află în prezent la cea de-a patra căsnicie. Starul britanic a fost căsătorit cu patinatoarea Doorn van Steyn, în perioada 1946-1953, iar apoi cu cântăreaţa Dorothy Squires, în perioada 1953-1968.

Roger Moore a fost căsătorit apoi cu actriţa italiană Luisa Mattioli în perioada 1969-1996. În prezent, starul britanic, în vârstă de 86 de ani, are o căsnicie fericită cu milionara danezo-suedeză Kristina Tholstrup, în vârstă de 72 de ani, cu care s-a căsătorit în 2002.

Actorul britanic are trei copii - o fiică şi doi fii - cu cea de-a treia soţie, Luisa Mattioli.