Posesorii cardului de credit Bonus Card de la Garanti Bank, primul card de credit multi-brand cu cip din Romania, pot cumpara acum produse de pe cel mai mare site de comert online de pe piata locala in trei rate lunare, fara dobanda.

Odata cu cresterea numarului si diversitatii produselor listate, Okazii.ro a introdus si noi modalitati de plata, astfel incat fiecare utilizator sa poata alege varianta pe care o considera cea mai avantajoasa. Introducerea platii in rate este un rezultat al acestui proces de diversificare, avand ca obiectiv cresterea numarului de tranzactii incheiate pe Okazii.ro.

Inca de la inceput, in acest sistem sunt incluse mai mult de 120.000 de produse cu preturi de peste 100 de lei, din principalele categorii de pe Okazii.ro: Fashion & Beauty, Telefoane mobile, Computere si electronice, Jocuri video, Muzica, Universul copiilor, Librarie, Arta si obiecte de colectie, Casa si gradina, Sport si Auto-moto, piese, accesorii.

Datorita parteneriatului cu Garanti Bank, Okazii.ro le va oferi utilizatorilor proprii posibilitatea sa aplice online pentru obtinerea unui Bonus Card. Odata cu cardul de credit, clientii vor primi si un cadou de bun venit in clubul posesorilor de Bonus Card, in valoare de 50 de lei. Aceasta suma poate fi folosita exclusiv pentru cumparaturi pe Okazii.ro.

“Ne bucuram sa oferim utilizatorilor Okazii.ro posibilitatea de plata cu cardul in rate fara dobanda, impreuna cu Garanti Bank. Este un serviciu pe care ni l-au solicitat atat vanzatorii, cat si cumparatorii nostri, asadar ne-am dorit sa venim in intampinarea acestor nevoi reale. Intr-o prima etapa, serviciul va fi disponibil pentru un numar de peste 120.000 de produse”, a declarat Radu Sitaru, CEO Okazii.ro.

“Noul parteneriat face parte din strategia noastra de a oferi clientilor acces la cat mai multe servicii si produse din domeniile lor de interes prin intermediul cardului de credit Bonus Card. Sistemul flexibil de rate fara dobanda ofera oricarui client Okazii.ro posibilitatea de a achita produsele dorite in conditii avantajoase”, a declarat Anca Motca, Director General Adjunct Garanti Bank. 

Toate produsele achizitionate in rate beneficiaza de Garantia de Livrare. Prin acest serviciu, Okazii.ro urmareste cresterea calitatii tranzactiilor, cumparatorii avand trei zile la dispozitie pentru a returna produsele care nu corespund descrierii de pe site.