Pierre Dukan a devenit faimos în întreaga lume, în 2000, odată cu lansarea cărții „Je ne sais pas maigir”, adică „Eu nu știu să slăbesc”.  Vedete, precum Jennifer Lopez sau Gisele Bündchen au recunoscut avantajele acestei diete și astfel nutriționistul francez și dieta sa au căpătat o faimă mondială.

În România, Dieta Dukan a devenit cunoscută în 2012, iar numeroase persoane publice din țara noastră au adoptat rapid acest regim și principiile dietei

Am decis să importăm produsele Dukan, pentru că noi credem că în următorii ani va crește și mai mult consumul de produse alimentare, destinate dietei. Ne bazăm pe faptul că românii vor dori din ce în ce mai tare să ducă un stil de viață sănătos, care include o alimentație moderată”, a declarat Bogdan Ciocoveanu (foto), directorul general al Lerida International.

Decizia Lerida International de a intra pe piața de food este una strategică și le promitem partenerilor noștri că vom continua să ne păstrăm profilul inovator, căpătat în ultimii ani”, a mai spus managerul.

Din gama Pierre Dukan, Lerida va importa suplimente alimentare, biscuiți sau sosuri. Toate alimentele sunt fabricate cu ingrediente naturale din Franța și au garanția calității, dată de însuși Pierre Dukan și bazată pe cercetările sale de peste 30 de ani în domeniul nutriției și alimentației.

Produsele Dukan sunt foarte cunoscute, apreciate și consumate în întreaga lume și estimăm că vor ajunge în topul vânzărilor de produse dietetice și în România”, a adăugat Bogdan Ciocoveanu.

În acest moment, produsele din Dieta Dukan pot fi găsite în unele dintre marile lanțuri de magazine, iar importatorul își propune să acopere toate lanțurile retailului modern.

Compania Lerida International a fost fondată în anul 1993 de familia Ion Matei, cu scopul de a importa şi distribui pe piaţa internă produse premium din domeniul vinurilor şi băuturilor alcoolice. Lerida International are in prezent un portofoliu format din peste 400 de soiuri de vin şi sortimente de băuturi alcoolice din diferite ţări.