"Pentru ca in anul camilei, care se repeta la fiecare 32 de ani, au fost dati jos demnitari sau au murit de moarte buna, dupa care Rusia a pornit pe un drum absolut nou, schimbandu-si vectorul relatiilor politice, atat in interiorul tarii, cat si in afara ei. Luand ca punct de pornire 2017 si scazand 32 de ani, ajungem in 1985", a explicat astrologul.

Mergand mai departe si prezentand fapte si exemple din istorie, el a precizat ca "intotdeauna anul camilei se manifesta in luna martie. Ultimul secretar general al URSS, Cernennko, a murit in martie 1986, dupa care la putere a venit Gorbaciov, cu o noua strategie de dezvoltare a URSS, cu perestroica, glasnost, democratie. Scazand alti 32 de ani, ajungem in martie 1953 si tot intr-un an al camilei. Ce s-a intamplat atunci? A murit sau a fost ajutat sa moara tatucul tuturor popoarelor, Stalin", a amintit Ross.

In previziunile sale pentru anul 2017, clarvazatoarea oarba Vanga a acordat Rusiei un rol important in salvarea intregii lumi. "Rusia va redeveni un mare imperiu. In primul rand, un imperiu al spiritului", spunea  prorocul, apreciind drept foarte avantajoasa alianta pe care Kremlinul o va avea cu China si India.