Magazinul din Călăraşi, primul din această localitate, funcţionează în format standard şi are o suprafaţă totală de 900 metri pătraţi, din care sala de vânzări măsoară 440 metri pătraţi.

Magazinul din Segarcea funcţionează în formatul experimental Mini şi are o suprafaţă totală de 382 metri pătraţi, din care o sală de vânzări de 255 metri pătraţi.

Noul magazin din Suceava, al treilea din localitate, funcţionează în format City, cu o suprafaţă totală de 327 mp şi o sală de vânzări de 220 mp.

În Dej, judeţul Cluj, noul magazin este în format standard, cu o suprafaţă de 492 mp şi o sală de vânzări de 360 metri pătraţi, iar la Bacău magazinul este în format City şi are o sală de vânzări cu o suprafaţă de 217 metri pătraţi.

Magazinul din Izbiceni, judeţul Olt, este în format standard, cu o suprafaţă totală de 593 metri pătraţi şi o sală de vânzări de 490 metri pătraţi.

Reţeaua Profi a ajuns la 306 magazine, în 147 de localităţi din 40 de judeţe, fiind în prezent lanţul de retail cu cea mai mare extindere geografică din România, precizeaza agerpres.