„Vom intra pe un nou format în zonele rurale, cu 400.000 de locuitori. Primele două magazine vor fi deschise în luna mai în zona Transilvania, unde avem deja şi un depozit logistic. Sortimentaţia va fi diferită faţă de cea din magazinele de la oraş şi va cuprinde articole specifice, printre care se vor număra găleţi, lopeţi. Primele două magazine de acest fel vor avea un spaţiu de vânzare de 250 de metri pătraţi”, a declarat Cosmin Călugăr, Director de expansiune Profi.

Pentru primul trimestru, Cosmin Călugăr a anunţat inaugurarea a două supermarketuri Profi în Bucureşti (sectorul 4), a încă două în Bacău şi două în Cluj. „Avem bugetat ca investiţii în acest an, 17 milioane de euro”, a mai precizat directorul de expansiune al reţelei.

Profi a inaugurat, totodată, astăzi, cel de-al 150 lea magazin al reţelei, în zona Timpuri Noi din Bucureşti, într-un spaţiu propriu, în care a investit 300.000 de euro. 
Cifra de afaceri a companiei a păstrat trendul pozitiv în 2012 faţă de 2011, la fel ca şi numărul de clienţi per magazin.