Ca aproape toate celelalte magazine din retea, si aceasta noua unitate PROFI ofera internet gratuit tuturor celor care ii calca pragul. El functioneaza in format PROFI standard, in locul unui fost supermarket, si are o suprafata totala de 785,21 mp si o sala de vanzari de 402,21 mp.

"Noi credem in concurenta sanatoasa, iar felul in care ne sunt apreciate magazinele din intreaga tara ne-a convins ca sortimentatia si promotiile atractive pe care le oferim permanent sunt realmente pe gustul publicului nostru",  a declarat Pawel Musial, Directorul general PROFI Rom Food. "Acesta este unul dintre motivele care
ne-au determinat sa sporim si mai mult avantajele clientilor nostri: De acum inainte, toti cei care ne viziteaza magazinele, indiferent daca fac sau nu cumparaturi, pot sa se bucure de internet gratuit, prin WiFi
".

Oricine viziteaza un magazin PROFI gaseste parola care ii permite sa se conecteze gratuit la Internet pe tot parcursul zilei respective, in interiorul si in jurul magazinului. Singura exceptie o constituie magazinul PROFI din Salaj unde, pana in prezent, proprietarul spatiului in care functioneaza magazinul nu a permis instalarea cablului care face posibila furnizarea acestui serviciu.

Prin numarul mare al magazinelor sale aflate in 89 de localitati din 36 judete, reteaua PROFI ocupa in momentul de fata cea de a doua pozitie din topul retailului modern romanesc.