De asemenea, profitul a crescut constant în anul fiscal: marja profitului operaţional în cel de-al patrulea trimestru al anului fiscal a atins 7,6% comparativ cu 6,8% pentru întreg anul şi 2,4% în anul precedent.

Mazda a raportat câştiguri în toate celelalte categorii, măsurile structurale implementate la nivelul companiei începând să dea rezultate. Venitul net global în anul fiscal 2013-2014 s-a majorat de patru ori comparativ cu anul fiscal anterior, ajungând la 1,01 miliarde euro (plus 22%), raportate la venituri de 20,1 miliarde euro. Vânzările globale au atins 1,33 milioane de unităţi, reprezentând o creştere de 8%.

În Europa, vânzările au crescut cu 25%, la 163.000 de unităţi, cu un avans mai mare în cea de-a doua jumătate a anului fiscal. Printre pieţele care au avut cele mai bune performanţe se află Marea Britanie, cu o creştere de 35% (35.000 de unităţi) şi Germania, cu 20% (47.000 de unităţi). Veniturile în regiune au crescut cu 28%, la 3,5 miliarde euro, deşi piaţa europeană de profil a fost în stagnare.

Succesul Mazda se datorează în special noi generaţii de modele: Mazda CX-5 şi Mazda6 au înregistrat o cerere mare. Noua Mazda3, lansată în cea de-a doua parte a anului, s-a bucurat, de asemenea, de o percepţie pozitivă. Această performanţă deosebită reflectă şi reformele structurale implementate pentru îmbunătăţirea costurilor şi crearea unei producţii globale.

Prin urmare, Mazda şi-a îndeplinit obiectivele legate de profit mult înainte de termen. A reuşit, de asemenea, să stabilească un nou record în ceea ce priveşte profitul operaţional, deşi rata de schimb  a yenului a fost mai puţin favorabilă ca în 2008.

Continuând reformele, extinzând capacitatea globală şi lansând noi modele în perioada următoare, constructorul de automobile aşteaptă noi creşteri în anul fiscal curent. Compania preconizează o majorare a profitului operaţional anual la 1,56 miliarde euro şi a profitului net  la 1,19 miliarde euro. De asemenea, veniturile globale sunt estimate la 21,5 miliarde euro, mai mari cu aproape 8% de la un an la altul.