Elevii de liceu, studenţii şi tierii profesionişti, cu abilităţi de lideri sunt așteptaţi să se înscrie, până pe data de 12 aprilie la unul din programele Aspire. Acestea se vor desfăşură în luna iulie, la Poiana Braşov: Aspire High School (7 – 11 iulie), Aspire Academy (8 – 15 iulie) și Aspire Professional (7 – 10 iulie), se arata intr-un comunicat.

Aspire este singurul program din România și Europa de Est cu participare internaţională, ce utilizează o programă alcătuită pe modelul celei de la Universitatea Harvard. În cadrul ediţiei din 2016, vor susţine cursuri profesori de la cele mai bune universităţi din lume - Harvard, Stanford, Wharton și Berkeley – și traineri de specialitate în leadership, comunicare, negociere, business și  storytelling.

Participanţii vor avea oportunitatea de a dialoga cu antreprenori locali și regionali și  alte personalităţi de succes din domenii diverse. Ediţiile trecute au inclus workshop-uri despre: educaţie cu Mariana Gheorghe (CEO Petrom), business cu Fady Chreih (CEO Regina Maria), fotogratie socială cu   Cristian Movilă, antreprenoriat social cu Don Lothrop (fondator RomaniaOne) și multe alte personalităţi marcante din diverse domenii. Pe lângă   acestea, participanţii la Aspire High School au parte și de sesiuni de discuţii pe tema studiilor în străinătate cu absolvenţi ai unor universităţi de top din lume. Cursurile se vor desfășura exclusiv  în limba engleză.

Pentru cei selectaţi, programele de vara reprezintă doar începutul experienţei lor de dezvoltare, deoarece la analizarea programului tinerii devin membri ai comunităţii Aspire, unde au parte de mentorat susţinut în proiectele pe care le desfășoară, precum și de o serie de oportunităţi profesionale și academice.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.aspireacademy.ro.