După ce s-a deplasat prin mulţime şi a stat de vorbă cu fiecare om care a dorit să i se adreseze, edilul Constanţei a urcat pe o scenă şi le-a urat tuturor un Paşte fericit.

"Ştiu că, de data aceasta, a căzut 1 Mai într-o perioadă mai puţin propice pentru mici şi pentru bere, dar asta este, noi să fim sănătoşi. Să facem lucruri bune, că pentru asta ne iartă Dumnezeu", le-a spus primarul celor peste o sută de constănţeni prezenţi la eveniment, sub acorduri muzicale interpretate de fanfara Regiei Judeţene de Apă.

Radu Mazăre le-a cerut oamenilor să înveţe imnul staţiunii Mamaia, spunându-le totodată că a filmat până în zorii zilei împreună cu Loredana Groza pentru realizarea videoclipului acestuia. "Erau 13 grade, dar am stat şi am filmat ca să fac imnul staţiunii, ca să aducem turiştii. Dar nu puteam să lipsesc azi de aici, că pe urmă spuneaţi că stau doar cu gagicile acolo şi nu-i frumos, trebui să am grijă de toţi. (...) Am văzut răsăritul, că aşa este în cântec, se zice dintr-un răsărit într-altul. (...) Arta cere sacrificii", a afirmat primarul Constanţei.

Potrivit edilului, miercuri seară, într-un club din Mamaia, va fi lansat oficial imnul staţiunii care îi are ca interpreţi pe Loredana, Cabron şi Radu Mazăre, manifestare la care va fi prezentat şi programul complet al evenimentelor care se vor desfăşura în acest sezon estival. Mazăre a informat totodată că administraţia locală a întârziat cu distribuirea pachetelor gratuite cu alimente pentru circa 50.000 de pensionari şi persoane nevoiaşe din cauza aprobării cu întârziere a bugetului, asigurând că în fiecare dintre următoarele opt luni vor fi livrate aceste ajutoare.