Până pe 5 mai 2016, aceştia pot achiziţiona perii rotative începând de la 129 lei, aspiratoare de la 119 lei, electronice, electrocasnice sau produse IT, precum şi smartphon-uri de la 299 lei, se arată în comunicatul preluat de agerpres.

'Preocuparea noastră continuă este de a le oferi clienţilor noştri o experienţă specială la cumpărături şi de a găsi la noi produsele preferate la cele mai avantajoase preţuri. Astfel, ofertele pe care le-am pregătit pentru ei în cadrul campaniei Black Promo vizează o gamă largă de produse electronice, electrocasnice, IT şi telecom, cu reduceri incredibile. În hipermarketurile Carrefour, clienţii găsesc totul sub acelaşi acoperiş', a declarat Andreea Mihai, director Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour Romania.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de ţări, Carrefour are peste 10 milioane de clienţi zilnic pe tot globul.

În România, Grupul Carrefour numără 190 de magazine, dintre care 29 hipermarketuri 'Carrefour', 107 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact' şi un magazin de comerţ online www.carrefour-online.ro.