Nicolae a fost şi consilier judeţean în Ilfov.


Miercuri, un apropiat al lui Gigi Becali a murit în urma unui accident rutier, după ce maşina în care se afla a fost lovită de tren, pe şoseaua Petricani, în nordul Capitalei. Se pare că şoferul, Nae Nicolae, nu a oprit la barieră.  La momentul producerii incidentului, bărbatul conducea un autoturism marca Bentley. 

Ştefan Stana, preşedintele echipei ACS Berceni şi reprezentant, pînă la 5 august, al cluburilor din liga a treia în CEx: "Îmi pare nespus de rău, mă ştiam de mult timp cu el. Un băiat tînăr, 42 de ani, implicat mult la echipă".

"El a pompat sume şi la Dinamo, după care s-a implicat numai la Ştefăneşti. A făcut, cu ajutor de la autorităţi, o bază sportivă excelentă acolo", a punctat Stana pentru gsp.ro.

Cât de bogat era Nae Nicolae

Nae Nicolae avea o avere uriaşă. El era considerat un rege al imobiliarelor din judeţul Ifov.

Potrivit ultimei sale declaraţii de avere, Nicolae avea peste 70 de hectare de teren în judeţul Ilfov, mai multe locuinţe în Bucureşti şi Stefăneştii de Jos, patru maşini, printre care şi un Ferrari, bijuterii, ceasuri extrem de scumpe, obiecte de artă de peste 100.000 de euro şi peste 100.000 de euro în conturi.