Restaurantul va fi inaugurat în Bucureşti, în cadrul Băneasa Shopping City, unul dintre principalele centre comerciale din capitală. Taco Bell este un inventator de gusturi urbane, iar meniul său oferă o varietate de produse de inspiraţie mexicană cu gust unic, precum faimoasele Crunchy Tacos, burrito, quesadilla, nachos şi Crunchwraps, scrie agerpres.

În prezent, brandul recrutează membri pentru echipa care va lucra în restaurantul din Bucureşti. Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup de restaurante din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

În România, lanţul de restaurante KFC numără 63 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, operează două restaurante la Chişinău, Republica Moldova şi două în zona de nord-est a Italiei. Pizza Hut a intrat pe piaţa din România în 1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine 21 de restaurante la nivel de reţea.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet şi prin livrare. Brandul a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locaţii în zona Vitan din Bucureşti. În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 15 unităţi dintre care 12 în Bucureşti şi câte una în Braşov, Cluj şi Popeşti Leordeni.

Taco Bell Corp., subsidiară a Yum! Brands Inc. (NYSE: YUM), este cea mai mare reţea de tip 'quick service restaurant' (QSR) din lume în domeniul produselor de inspiraţie mexicană si are peste 40 de milioane de clienţi la nivel mondial, în fiecare săptămână. În prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell în 25 de ţări din afara SUA, pentru a se ajunge la 1.000 până în 2022.

Compania şi francizele sale operează peste 7.000 de restaurante care generează vânzări de peste 9 miliarde de dolari. Obiectivul brandului este acela de a deveni o companie cu vânzări globale de 15 miliarde de dolari şi cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.