Casa, cunoscuta la Londra sub numele de Woodland House, are trei etaje si este situata in partea de nord a capitalei britanice, nu departe de Hollande Park. Pe langa zecile de dormitoare si bai, imobilul dispune, de asemenea, de o sufragerie bogat decorata, de o mica sala de cinema, o piscina si, fireste o gradina.

Casa a apartinut regizorului Michael Winner, decedat in ianuarie anul curent. El a evaluat imobilul la 60 milioane lire sterline (98 milioane dolari) si isi dorea ca viitorul proprietar sa fie o persoana cu familie, nu o firma imobiliara, care ar fi impartit cladirea in mai multe apartamente.

Daily Mail aminteste ca, pana de curand, Robbie Williams a locuit, impreuna cu sotia lui, la Los Angeles. Dar dupa nasterea, in septembrie 2012, a fiicei lor, sotii au decis sa se mute la Londra, pentru ca micuta sa obtina cetatenie si educatie britanica. Timp de aproape un an, canteretul a cautat o locuinta care sa corespunda pretentiilor sale.

In Marea Britanie, Robbie Williams detine, de asemenea, un conac din secolul al XVIII-lea, care numara sapte camere si este estimat la 8 milioane lire sterline (peste 13 milioane de dolari).