Vecinii miliardarului rus cred ca lucrarile de reconstructie angajate de Abramovici vor deteriora aspectul exterior al cladirii, iar locatarii imobilelor din jur nu vor mai avea vedere deschisa la Tamisa. "Am pierdut o batalie, dar nu si razboiul. Nu intentiom sa stam cu mainile in san si speram ca autoritatile municipale ne vor asculta", a spus unul dintre vecinii oligarhului rus, citat de Daily Mail.

Abramovici a primit recent autorizatia de a-si reface casa cumparata si care a apartinut pictorului James Wistler. Fara a intra in detalii, presa londoneza afirma ca patronului clubului Chelsea a obtinut mult dorita aprobare in schimbul unor concesii. Despre ce este vorba, nu se stie.

Pentru lucrarile de reconstructie a imobilului, miliardarul rus va scoate din buzunar 10 milioane de lire sterline. Potrivit relatarilor, Abramovici vrea sa uneasca vila din secolul al XVII-lea cu alte doua cladiri invecinate. De asemenea, el intentioneaza sa transforme o parte a casei in galerie de arta pentru tablourile pe care le-a achizitionat impreuna cu partenera lui de viata, Daria Jukova.