Vecinii jubileaza si respira usurati: nimeni nu mai suporta zgomotul, numarul si durata petrecerilor organizate de jucatorul de 33 de ani, in prezent fara contract.

Ronaldinho paraseste superba lui resedinta din cartierul Santa Mnica, pe care o vinde pentru 15 milioane de reali brazilieni, aproape 5 milioane de euro.

Pretul este cu 5 milioane de reali mai mici decat cel platit de fostul fotbalist de la Atlatico Mineiro in 2011, cand a devenit proprietarul vilei.

Pentru 5 milioane de euro, cumparatorul va intra in posesia unei resedinte de 1.000 metri patrati spatiu locuibil si un domeniu de 3.500 metri patrati.

Casa numara cinci dormitoare si sase bani, o mare piscina, o gradina luxurianta, o sauna si o scena pentru organizarea de conerte, o sala de yoga, alta de cinema si un garaj pentru trei masini.

Motivul acestei decizii: presa sustine ca Ronaldinho vrea sa petreaca mai mult tim in vila sa din Lagoa Santa, aflata la aproape 30 de kilometri de Belo Horizonte, dar si in luxosul sau imobil din Spania (fotografiile de mai jos)