„Royal Baby” se va naste la spitalul St Mary din Londra, unde Kate Middleton dispune de un salon total renovat. Viitoarea mamica se afla sub supravegherea medicului Alain Farthing, chirurgul ginecolog al reginei Elizateba a II-a. Pretul pentru o zi de sedere este de 5.900 de euro.

Nanny. Kate nu doreste bona pentru bebelusul ei, preferand sa se ingrijeasca singura de cresterea lui. Dar va reusi sa se impuna in fata unui protocol strict? Potrivit diferitelor surse, Kate va apela la ajutor numai pentru indeplinirea obligatiunilor oficiale.

Bunica. Rolul de bunica va reveni mamei lui Kate, Carole Middleton. Dupa naterea copilului, tinerii parinti vor petrece, printre altele, sase saptamani la familia Middleton, pe proprietatea acestora de la Berkshire. Unii britanici, mai conservatori, se simt deja jigniti sa vada cum viitorul lor rege va fi, partial, educat de o fosta insotitoare de zbor...

Afacere. Nasterea bebelusului regal ar trebui sa genereze in urmatoarele doua luni venituri de aproximativ 300 de milioane de euro. Potrivit expertilor Centre for Retail Research, numai britanicii ar putea cheltui peste 70 de milioane de euro pe bauturi alcoolice si 30 de milioane pe mancare pentru a sarbatori fericitul eveniment.

Prenume. Este o mare necunoscuta. Avand in vedere ca bebelusul va ajunge, intr-o zi, pe tronul Regatului Unit, el va purta un prenume traditional, care se inscrie in lunga dinastie britanica, precum George, Henry sau Charles, daca va fi baiat. Pentru o fetita ar putea fi Victoria, Mary sau, de ce nu, Diana. De altfel, copilul se va naste in zodia cancerului, la fel ca defuncta lui bunica.

Dinastie. Fata sau baiat, copilul va urca pe tron, iar pana atunci va purta titlul de print (printesa) de Cambridge. El va fi al treilea in ordinea succesiuni, dupa Charles si William. Regulile succesorale au fost modificate in acest sens.

Cadouri. Tinerii parinti vor primi sute de daruri de toate felurile: jucarii, tricouri, produse de toaleta, carti si multe altele venite din intrega lume. Cele mai multe vor fi distribuite diferitelor organizatii de caritate. Sunt si cadouri mai deosebite. Astfel, Canada intentioneaza sa lumineze cascada Niagara in roz sau bleu, in functie de sexul copilului.

William. Tanarul tatic, pilot pe elicoptere in cadrul Royal Air Force, intentioneaza sa-si ia un concediu parental de 15 zile. Dupa aceea insa va renunta la cariera militara, pentru a se dedica obligatiunilor coroanei. Ceea ce ii va permite sa fie aproape de familie.

Botez. Conform obiceiurilor Casei Windsor, botezul va avea loc cat de curand, mai precis dupa patru – sase saptamani de la nastere. Prin urmare, ceremonia s-ar putea desfasura in septembrie.

Anuntul. Protocolul este foarte clar: o scrisoare precizand sexul copilului, greutatea si ora nasterii va fi trimisa sub escorta politiei de la spital la Palat. Odata Suverana informata, misiva va fi expusa pe un sevalet in curtea Palatului Buckingham. Intre timp insa, William ii va oferi reginei toate detaliile, sunand-o la un numar secret de mobil. Nasterea va fi salutata cu 62 de lovituri de tun.