Zilele trecute, Kabaeva a participat la inaugurarea Palatului sporturilor din orasul Thinvali, sala construita cu mijloacele obtinute de fondul de binefacere patronat de fosta campioana mondiala, scrie Daily Mail.

Ultima data, Kabaeva a intrat in vizorul camerelor de luat vederi in luna mai, cand presa rusa a decretat ca "tanara s-a cam ingrasat si a imbatranit".

Anterior, in februarie, dupa o absenta de mai bine de o saptamana a presedintelui Putin din spatiul public, s-a zvonit ca fosta sportiva a nascut si ca seful statului s-a deplasat impreuna cu iubita lui in Elvetia.

"Despre relatia dintre Kabaeva si Putin se vorbeste inca din 2008. Totul a inceput de la un articol aparut intr-una dintre publicatiile care au apartinut magnatului presedi si fost agent KGB, Aleksandr Lebedev, acelasi care, ulterior, a cumparat ziarele londoneze The Independent si Evening Standard", mentioneaza Daily Mail.

Autorul materialului subliniaza, de asemenea, ca, dupa numirea ei in functia de presedinte al consiliului director al Grupului nationhal de media, Kabaeva a devenit o forta in domeniu, iar multi rusi o considera "prima doamna neoficiala" a Rusiei.