"Ce vedeti cand va uitati la Saturn? Corect - nise inele. Si ce-i atat de neobisnuit? Aparent, nimic anormal: niste inele si atat. Dar nu! Nu sunt niste simple inele planetare, sunt structuri mascate de dimensiuni colosale, unde se ascund mii de extraterestrii agresivi si perfizi. Nici nu va puteti imagina dimensiunile uriase ale flotei spatiale din interiorul acestor inele. Intr-un fel sau altul, omenirea trebuie sa le distruga, pentru a preveni propria nimicire", sustine expertul NASA.

El spune ca a reusit sa inregisreze importante oscilatii electromagnetice pe respectivele inele. In opinia omului de stiinta acest lucru confirma, de fapt, prezenta acolo a unor nave spatiale apartinand reprezentantilor altor civilizatii.

Bergun precizeaza ca nu este singura dovada a teoriei lui. Potrivit afirmatiilor sale, noile folografii ale planetei au surprins jeturile de gaze emanate de aceste nave ale extraterestrilor.

Chiar daca o mare parte din colegii lui Bergun resping ideile acestora, inginerul NASA a gasit si sustinatori, precum fizicianul German Obert.