Declarat vine dupa ce, joi, intrebat fiind cand va avea Rusia o noua Prima Domna, Putin a raspuns, in cadrul "dialogul sau anual cu poporul", că, inainte de toate, si-ar dori sa "o mărite" pe fosta sa soţie, Liudmila, de care a divorţat anul trecut, şi apoi să se ocupe de viaţa sa personală.

"Sunt liber din 2008 şi vreau să-i cer mâna Liudmilei Aleksandrova (Putina). M-am gândit la asta încă acum două luni, dar, ieri, Vladimir Vladimirovici mi-a sugerat din nou. Sper că visul meu se va împlini", a spus Babin, menţionând, între altele, că este de aceeaşi vârstă cu preşedintele Putin.

Cum are de gand sa procedeze? De fapt, nu intentioneaza nimic concret, ci asteapta ca fosta Prima Doamna sa afle de intentiile lui din mass-media.

Iuri Babin si-a dobandit porecla de "milionar de o copeică" după ce în decembrie 2012 a expus spre vânzare o impresionanta colecţie de monezi în valoare de o copeică. La acea data, el evaluase aceasta avere, in greutate de 7,5 de tone, la aproape 19,9 milioane de ruble. In plus, Babin s-a mai remarcat si prin faptul ca i-a propus fostului agent CIA, Edward Snowden, să vină să locuiasca in incapatoarea sa vila, unde era dispus sa-i puna la dispozitie cinci camere.