„Lansarea de produse electro-IT în premieră în România a devenit deja o tradiţie pentru Flanco”, a declarat Mihai Anton, IT Division Manager, Flanco Retail. „De data aceasta, vedeta este tableta Samsung Galaxy Tab 4, care vine cu un design elegant, oferind consumatorilor o nouă experienţă multimedia şi mai multă portabilitate. Tableta se lansează astăzi, în exclusivitate la Flanco, pentru intreaga piaţă de retail.”

Din seria de lansări în exclusivitate în reţeaua Flanco fac parte şi produsele All in One ASUS, ultrabook-urile Acer S7,  notebook-urile HP cu procesoare AMD A10 şi alte modele de tablete de la Asus. Prin aceste premiere, retailerul îşi urmăreşte strategia de a oferi produse şi experienţe de cumpărare peste aşteptări – atât din punct de vedere al ofertelor, cât şi al serviciilor pe care le pune la dispoziţia clienţilor săi.

La Samsung Galaxy Tab4 tehnologia de ultimă generaţie se îmbină perfect cu designul premium. Ecranul îmbunătăţit, de 10,1 inci, este integrat cu rezoluţie WXGA de 10’’, permiţând utilizatorilor să vizualizeze conţinut HD, cu o claritate mult mai mare. De asemenea, formatul 16:10 al ecranului este perfect atât pentru filme, cât şi pentru jocuri. Tableta are si functie GPS, cântăreşte mai puţin de 500 de g şi este foarte subţire, de numai 7.95 mm, fiind uşor de luat în vacanţe.

Datorită procesorului quad-core, este potrivită şi pentru distracţie şi pentru activităţi de birou: tableta permite gestionarea mai multor aplicaţii în acelaşi timp, editarea documentelor şi folosirea funcţiei „drag and drop”. Pentru momentele de relaxare, Samsung Galaxy Tab4 face transferul documentelor între tabletă şi telefonul mobil foarte simplu: odată conectate, pozele din telefon pot ajunge pe tabletă, pentru o vizualizare mai bună. De asemenea, utilizatorii pot face pe tabletă backup pentru telefon.

Tableta poate fi personalizată pentru până la 8 utilizatori, fiecare fiind liber să-şi aleagă propriile aplicaţii şi fundalul preferat. În plus, există un profil special pentru copii, cu 5 aplicaţii iniţiale – pentru desenat, înregistrare vocală, sunat, cameră şi galerie. Părinţii pot controla conţinutul la care copiii au acces şi timpul pe care aceştia îl petrec pe tabletă.

Retailerul Flanco ofera Galaxy Tab4 la preţul de 1.499.9 lei