Actrița din "Avengers", care s-a logodit recent cu francezul Romain Dauriac, șeful unei agenții publicitare, a devenit prima femeie din istorie care a primit acest titlu de două ori — ea a câștigat și în 2006.

În interviul acordat pentru numărul din noiembrie al revistei, Scarlett recunoaște că are un bărbat gelos, dar precizează că "gelozia este normală" atunci când ai o relație cu un francez și adaugă că-i plac bărbații "care sunt puțin geloși".

Frumoasa actriță în vârstă de 28 de ani a glumit cu această ocazie și pe seama faptului că se apropie de vârsta de 30 de ani. Ea a precizat că încet, încet va trebui să lupte pentru a obține "rolurile bune" pentru că nu va mai ajunge la ele când va mai îmbătrâni puțin. "În curând toate rolurile care mi se vor oferi vor fi cele de mamă, iar apoi ofertele vor dispărea cu totul", a comentat ea.

Printre femeile care au mai primit acest titlu din partea revistei Esquire în ultimii ani se numără actrița Minka Kelly, Rihanna — care a câștigat în 2011 — și Mila Kunis care a primit acest titlu anul trecut, noteaza Agerpres in pagina electronica.