“Vreau să îi mulțumesc domnului Constantin Bratu pentru eforturile susținute depuse pentru ca acest proiect de suflet al producătorilor de bere din România – Asociația Berarii României -, nu doar să prindă contur și să capete anvergura de azi, dar să și aibă un aport important la dezvoltarea culturii locale a berii. În același timp, îi urez succes domnului Ciprian Sandu în misiunea pe care o are de a continua proiectele Asociației la cele mai înalte standarde.”, a declarat Igor Tikhonov, Președinte Asociația Berarii României. 


Promotoare a culturii berii în România și artizană a autoreglementării industriei berii, Asociația Berarii României și-a asumat misiunea de a veghea la menținerea unui mediu de afaceri sustenabil și responsabil în cadrul sectorului său de activitate.


Asociația Berarii României s-a impus atât la nivel local, cât şi internaţional, ca o voce comună a membrilor săi, reușind să transmită mediului de afaceri, consumatorilor și instituţiilor publice, valorile care o guvernează.
“Timp de unsprezece ani, evoluția mea profesională s-a identificat cu dezvoltarea Asociației Berarii României, organizație căreia i-am fost alături încă de la înființare. Sunt mândru că am contribuit, alături de colegii mei, la dezvoltarea sustenabilă a sectorului berii în România. Proiectele derulate în tot acest timp împreună cu membrii Asociației îmi vor rămâne un reper de profesionalism și fair-play, o experiență pentru care le mulțumesc tuturor.”, a completat Constantin Bratu.


“Cred că am o misiune dificilă, dar foarte frumoasă, aceea de a menține evoluția Asociației la standardele înalte ale sectorului berii din România. Am bucuria ca, odată cu această numire, să pot continua proiecte de anvergură menite să păstreze berea produsă local pe mesele și în inimile românilor.”, a adăugat Ciprian Sandu, Secretar General Asociația Berarii României.
Ciprian Sandu este parte a echipei Asociației Berarii României de doi ani, anterior ocupând funcția de Public Affairs Manager.