Marius Bene a lucrat timp de 7 ani in telecomunicatii, la Cosmote si la Vodafone, unde a ocupat  pozitiile de Director de vanzari Transilvania si Moldova, respectiv de Senior Manager Business Development. Bene mai are o experienta de 4 ani in cadrul TNT Romania ca Manager Regional. Noul Managing Director PostMaster este absolvent al Universitatii Babes-Bolyai si detine un certificat de management de la Universitatea OPEN din Marea Britanie. Numirea sa consolideaza echipa de management si vine la scurt timp dupa ce alti doi executivi s-au alaturat companiei. Rezso Koszegi a preluat functia de Director de Operatiuni in iulie, dupa 10 ani petrecuti in TNT Romania, iar Sever Patrascioiu a fost numit Director Financiar in luna august, avand o experienta de 5 ani pe o pozitie similara la principalul dealer Mercedes, Autoklass. 

"Actionariatul PostMaster multumeste fostei echipe executive formata din fondatorii Mihai Preotescu si Mihai Balaj pentru viziunea strategica in constructia companiei, precum si pentru calitatea relatiei de parteneriat de la preluarea integrala din noiembrie 2012. Noul Managing Director are ca obiectiv continuarea dezvoltarii companiei si consolidarea pozitiei de lider al pietei private de servicii postale din Romania", se arata in comunciatul companiei.

PostMaster, membră a Austrian Post Group, este cel mai mare furnizor de servicii poştale private din România. Compania este activă în distribuţia de coresponenta adresată (documente) şi neadresată (materiale publicitare). De asemenea, PostMaster funizează servicii de management al bazelor de date, geomarketing şi sampling. Cu o acoperire naţională de 80% asigurata printr-o reţea de 52 de birouri locale şi având 1200 de angajaţi, compania a distribuit în 2012 peste 420 de milioane de unităţi de corespondenţă (documente şi materiale publicitare). Anul trecut PostMaster a raportat o cifră de afaceri de 11 milioane de euro, cu 10% mai mult decât în 2011.