Elvis Presley a susţinut concerte în faţa a milioane de oameni, iar talentul său muzical l-a propulsat în carieră pe o poziţie fruntaşă în istoria interpreţilor la nivel mondial. Deşi americanul părea a fi foarte dezinvolt pe scenă şi reuşea să fascineze orice fan de al său, se pare că artistul avea un secret de ordin comportamental pe care reuşea să îl ascundă de fiecare dată cu brio.

Connie Stevens, o fostă parteneră a lui Presley, a declarat pentru Huffington Post despre faptul că muzicianul suferea de un complex prin care, susţine femeia, nu agrea să stea în preajma multor oameni.

"Era puţin nesigur pe el şi nu prea îşi dorea să iasă din casă. Dacă mergeam la cinematograf nu reuşeam să vedem întregul film. Nu puteam sta în faţă şi trebuia constant să ne ferim de lume, pentru că el aşa îşi dorea", a declarat Connie Stevens, conform sursei citate.

Stevens îşi aduce aminte că a existat o situaţie când au rămas fără benzină şi pentru că Presley nu dorea să intre în contact au alţi oameni au fost nevoiţi să împingă maşina până la cea mai apropiată benzinărie, scrie Mediafax.