CEO-ul Yahoo a dezvăluit, în interviul de amploare oferit revistei Vogue, că a muncit până în luna a opta de sarcină fără să îşi dea seama: "Într-o noapte m-am uitat la ceas şi mi-am dat seama: e miezul nopţii, am un soţ şi sunt în luna a opta de sarcină şi mă simţeam extrem de bine la muncă", a explicat ea.

Mayer a lăsat să se înţeleagă şi că se pricepe mai puţin la business decât la tehnologie, de fapt singurul subiect despre care a vorbit cu pasiune, povesteşte Jacob Weisberg, cel care a realizat interviul. Acesta a mai dezvăluit că şi-a dat seama, urmărind-o pe Mayer, că este o persoană retrasă, cu un cerc foarte mic de prieteni.

Nu e uşor de crezut, dar CEO-ul Yahoo are o pasiune pentru jocurile Candy Crush Saga şi Bejeweled Blitz, pe care nu prea mai are timp să le joace. Ea conduce un BMW vechi de 18 ani şi aleargă la semi maraton împreună cu soţul său, Zachary Bogue.

Marissa Mayer a povestit că "uniforma" sa de lucru conţine, aproape în fiecare zi, un cardigan scurt Oscar de la Renta din caşmir, din care are aproape toate culorile posibile.