Vasile Blaga şi Gheorghe Flutur merg astăzi la Constanţa să pună capăt scandalului. În tot acest timp, PDL caută candidatul ideal la prezidenţiale, relateaza Antena 3.

În timp ce liderii PDL se ceartă pe excluderea lui Sever Voinescu din partid, fostul vicepreşedinte al partidului spune că actuala conducere evită să-şi asume dezastrul de la parlamentare.

SEVER VOINESCU, FOST VICEPREŞEDINTE PDL "Am senzatia ca unii nu inteleg dimensiunea infrangerii PDL. PDL a facut 16% in conditiile in care si-a propus 30 si nu a castigat niciun colegiu pe teritoriul romaniei, nici macar unul. asta e o infrangere foarte grea si trebuie sa o asumam barbateste".

Sever Voinescu este de părere că, în acest moment, PDL nu are un candidat un şanse reale la alegerile prezidenţiale. Fostul vicepreşedinte al PDL a iritat spiritele în PDL, iar acum stă cu sabia excluderii deasupra capului.

Organizaţia de Constanţa a cerut deja ca Sever Voinescu să fie dat afară din partid. Situaţia va fi analizată într-o şedinţă la sediul filialei de la ora 15.00.