Terra va fi distrusa in februarie 2017 ca urmare a coliziunii cu asteroidul 2016WF9, care se apropie de planeta noastra, anunta cotidianul britanic Daily Mail, citand o teorie conspirationista.

Potrivt jurnalistilor de la publicatia mentionata, ciornirea se va produce in data de 16 februarie si va provoca un mega-tsunami, care va antrena, la randul lui, sfarsitul lumii.

Bolidul spatial 2016WF9 a fost descoperit in cursul anului trecut. Oamenii de stiinta nu au stabilit inca daca este vorba de un asteroid sau de o cometa fara coada, adica fara nor de praf cosmic.

Diametrul obiectului se ridica la circa un kilometru. Potrivit unui expert autoproclamat, citat de Daily Mail, obiectul ar proveni din sistemul Nibiru, o planeta care, ipotetic, apartine Sistemului solar, dar a carui existenta nu a fost inca dovedita.

Desi specialistii americani ai Agentiei spatiale NASA au asigurat ca respectivul obiectul nu reprezinta nici un pericol pentru Terra, experul citat de Daily Mail sustine contrariul, afirmand ca angajatii NASA ascund adevarul.