Conform noii prognoze a futurologului, Nibiru se va apropia de Terra in 5 octombrie si, mai mult de atat, va acoperi Soarele, motiv pentru care Pamantul va incepe incet, incet, sa se raceasca.

"Asta va dura pana in 2024. Adica sfarsitul lumii in cel mai direct sens al acestei expresii. Nibiru va acoperi Soarele si Terra se va scufunda treptat in intuneric, devenind tot mai rece. Dar, din fericire nu pentru totdeauna, pentru ca misterioasa planeta-hoinar va ameninta omenirea timp de sapte ani, dupa care va orni mai departe", sustine Meade.

Acelasi Meade a fixat alt sfarsit al lumii pentru 21 octombrie cand, spune el, Nibiru va intra in coliziune cu planeta albastra. De precizat ca existenta planetei Nibiru, careia i se mai spune si Planeta X, nu a confirmata, prezenta ei undeva in Univers fiind stabilita doar teoretic.

Pe de alta parte, sunt astronomi care, comparand datele indicate in Bibilie cu miscarea asteroizilor, au ajuns la concluzia ca la mijlocul lunii noiembrie se va produce pe suprafata Soarelui o puternica eruptie magnetica. Este posibil, au avertizat specialistii, ca omenirea sa nu poate face fata unui fenomen de asemenea forta. 

In sfarsit, ultimul sfarsit al lumii din 2017 va surveni la mijlocul  lunii decembrie, cand asupra Pamantului se vor napusti sute de OZN-uri. Ea adevarat ca unii ufologi, caci lor le apartine aceasta predictie, nu stiu cum se va termina totul si daca vizitatorii nedoriti vor veni cu ganduri ostile sau pasnice.