Odata cu sosirea zilelor mai friguroase si cu cresterea intensitatii vantului, pielea ta are nevoie de mai multa grija. Desigur, nu vei mai merge la plaja, dar asta nu inseamna ca atentia acordata pielii trebuie sa ia sfarsit la finele sezonului estival! Iti sarim in ajutor cu cateva sfaturi naturale prin care poti sa-ti pastrezi sanatatea si stralucirea pielii pe parcursul intregului an.

Nu doar corpul necesita ingrijire. Aspectul tenului e o reflectare a ceea ce se intampla in interiorul organismului tau. In timpul sezonului rece, umiditatea scade, acesta fiind motivul pentru care pielea ta devine mai uscata si mai sensibila.

Asadar, pielea are nevoie de ingrijire constanta, precum si de o hidratare adecvata. Mai mult, unele persoane au pielea uscata, indiferent de anotimp! Astfel, e necesar sa monitorizezi in mod regulat aspectul si schimbarile pielii, pentru a-ti da seama ce fel de piele ai.

Trucuri naturale pentru o piele perfecta

Mentinerea stralucirii, prin hidratare Specialistii sustin ca aparitia petelor uscate ori a descuamarilor are loc din cauza deshidratarii. Prin urmare, nu trebuie sa neglijezi consumul de apa. Pana la urma, hidratarea pielii din interior este adesea cea mai buna metoda de a-i pastra sanatatea si frumusetea.

Citeste mai mult: http://www.curademiere.ro/sfaturi-de-toamna-pentru-ingrijirea-pielii/