Conform unei informări a DIGI Comunication, "numărul exact de acţiuni oferite a fost determinat drept 21.744.108, un număr de 17.348.822 acţiuni oferite fiind alocat tranşei investitorilor instituţionali şi 4.348.822 celei de retail. În conformitate cu opţiunea de supra-alocare, acţionarii vânzători pot vinde 2.174.411 acţiuni suplimentare deţinute de aceştia pentru a acoperi poziţiile scurte rezultate din orice supra-alocări efectuate în legătură cu oferta sau tranzacţiile de stabilizare a preţului''.

Se preconizează că tranzacţionarea acţiunilor oferite pe piaţa reglementată a BVB va începe în data de 16 mai, având simbolul DIGI. Decontarea tranzacţiilor cu privire la acţiunile oferite va avea loc cu o zi înainte. Conform prospectului, acţionarii Digi Communications intenţionează să obţină 1,218 miliarde lei din listarea la bursă a companiei, iar preţul de ofertă aşteptat era între 38 şi 56 lei/acţiune.

Oferta este formată din două tranşe, cea a investitorilor instituţionali şi cea de retail. Prima se adresa anumitor Investitori Calificaţi din UE şi din afara Statelor Unite şi va avea alocat un număr iniţial de 18.482.492 acţiuni, reprezentând 85% din numărul iniţial de acţiuni oferite. A doua viza persoane fizice sau juridice, altele decât investitorii instituţionali, şi avea alocat un număr iniţial de 3.261.616 acţiuni oferite, reprezentând 15% din numărul iniţial de acţiuni oferite.

Digi Communications este acţionarul majoritar al operatorului de telecomunicaţii RCS&RDS, mentioneaza agerpres.