''Simona progresează rapid și are o echipa extraordinară în jurul ei'', a afirmat Mouratoglou pe contul său de Twitter, într-un mesaj adresat australianului Darren Cahill, unul dintre consilierii Simonei. ''Vor mai juca una împotriva alteia de multe ori în viitor'', a mai scris Mouratoglou, care este și iubitul Serenei.

Mouratoglou a scris un ''tweet'' adresat Serenei: ''Abilitatea de a câștiga în atât de multe situații și scenarii. Mândru de tine''.

La randul ei, Serena Williams a declarat că este o fană a româncei. "Jocul Simonei a fost extraordinar. Joacă așa de bine și este plăcut să o vezi jucând. E atât de tânără și îmi place foarte mult să o văd jucând. Sunt chiar o fană a ei'', a afirmat Serena Williams, citată de site-ul WTA.

"Îmi place atitudinea ei pe teren, îmi place cum luptă, îmi place cum joacă. Cred că e plăcut să o privești — este un tip de joc reconfortant", a subliniat Serena, care a recunoscut că a avut un meci distractiv și a simțit că va câștiga. ''Am avut șanse în al doilea set, dar nu am profitat. Nu trebuie să mai fac asta la turneele de Grand Slam care vor urma'', a comentat americanca de 33 de ani, scrie agerpres in pagina electronica.