Pe parcursul unei jumătăţi de secol, artistul englez a vândut peste 300 de milioane de copii ale albumelor sale şi a primit cinci distincţii Grammy şi un premiu Oscar, ce i-a fost acordat pentru melodia ''Can You Feel The Love Tonight'' din filmul de animaţie ''The Lion King'' (Regele leu).

Cel mai recent album al său, ''Wonderful Crazy Night'', a fost lansat în luna luna februarie. Artistul joacă în comedia cu spioni ''Kingsman: The Golden Circle'', alături de Halle Berry şi Julianne Moore, ce va apărea pe marile ecrane anul următor, relateaza agerpres.

Sir Elton John ar dori să îşi dedice mai mult timp vieţii personale, celor doi fii, Zachary şi Elijah, dar şi partenerului său de viaţă, David Furnish. ''Elton a văzut şi a făcut totul şi nu mai are nimic de dovedit'', a declarat o sursă din apropierea artistului pentru The Daily Mail.

De asemenea, există speculaţii potrivit cărora muzicianul doreşte să se implice mai mult în activitatea organizaţiei sale, Elton John Aids Foundation, care a strâns peste 275 de milioane de lire pentru combaterea SIDA.