''Sunt bucuros că am ajuns la acest nivel şi sperăm să trecem în următorul tur. Avem şanse la calificare, pentru că avem jucători care joacă la un nivel înalt. Să nu uităm că întâlnirile din Europa sunt speciale, cu două meciuri. Nimeni nu ne dădea şanse cu Ajax, dar am reuşit să o eliminăm. În primul rând mă interesează să câştigăm meciul de joi'', a declarat Reghecampf, într-o conferinţă de presă.

''Pentru noi, calificarea se va juca la Londra'', a subliniat antrenorul Stelei, care a menţionat că se gândeşte la finala Europa League încă de la primele jocuri de calificare în competiţie.

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a precizat că atacantul muntenegrean Stefan Nikolic a devenit indisponibil pentru o perioadă mai lungă. ''Mă bucur că am reuşit să recuperăm jucătorii şi avem o singură absenţă, Nikolic, care are o problemă mai veche la genunchi. S-a agravat, din păcate, şi va trebui supus unei intervenţii chirurgicale'', a spus Reghecampf.

Antrenorul echipei din Ghencea consideră că ''la acest nivel nu se pune problema banilor pe care îi vor primi jucătorii''.

''Este meritul jucătorilor că au ajuns până aici, dar fotbaliştii români sunt plătiţi destul de bine. Este normal ca la Chelsea să fie o selecţie mai mare şi inclusiv salarii mai mari'', a adăugat Reghecampf.

Fostul internaţional a menţionat că ''în Anglia este o atmosferă total diferită faţă de stadioanele de pe continent, dar şi noi avem jucători cu experienţă bogată şi de echipă naţională''.

Fundaşul Vlad Chiricheş a indicat că este pregătit pentru acest meci. ''Întâlnim fotbalişti de valoare, care au jucat mulţi ani la nivel înalt. Cu siguranţă este cel mai important moment al carierei mele'', a afirmat Chiricheş, subliniind dorinţa steliştilor: ''Ne dorim să trecem de Chelsea''.

Steaua şi Chelsea se vor înfrunta joi, de la ora 20,00, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima manşă a optimilor de finală ale Europa League la fotbal. Returul va avea loc pe ''Stamford Bridge'', în data de 14 martie.