Documentarul prezintă interviuri cu inventatorul World Wide Web, Sir Tim Berners-Lee, confondatorul Apple, Steve Wozniak, experta în domeniul mărcilor, Rita Clifton și cu actorul și pasionatul de Apple, Stephen Fry.

Apple este o marcă definitorie pentru consumerism și a devenit una dintre cele mai mari corporații din lume, produsele sale adaptându-se permanent dorințelor moderne. Documentarul Steve Jobs: Hipiotul milionar în dolari decodează formula care a dus Apple dintr-un garaj suburban la reputația unei companii cu supremație globală.

Despre BBC Knowledge. BBC Knowledge este o revoluţie în ceea ce priveşte divertismentul de documentare. Printr-o variată grilă de programe de non-ficțiune şi divertisment științific, ne inspirăm telespectatorii să privească lumea în care trăim dintr-o perspectivă nouă şi spectaculoasă. Cultivăm varietatea şi diversitatea şi de aceea oferim una dintre cele mai largi game de programe: de la natură şi știință până la tehnologie, aventură şi istorie. Prin pasiunea şi carisma prezentatorilor noștri, animăm discuțiile şi conversațiile telespectatorilor, stârnindu-le imaginaţia cu ajutorul unor experienţe incredibile. Considerăm cunoaşterea o călătorie fascinantă a descoperirilor împărtăşite, de aceea BBC Knowledge nu încetează să surprindă, să inspire şi să uimească asupra universului în care trăim.

BBC Knowledge poate fi recepționat în rețelele Romtelecom, Digi și Orange TV.