Unul dintre motivele cheie pentru deschiderea celor două restaurante a fost poziționarea. Cele două restaurante, din Alba Iulia și Oradea, se bucură de o locație strategică care asigură un trafic zilnic pentru varii categorii de clienți. În Alba Iulia, restaurantul este situat în interiorul stației de benzină Petrom, într-un oraș cu doar 63.000 de locuitori, și este deschis non-stop, clienții bucurându-se de servicii de calitate 24/24. Astfel, SUBWAY® Alba Iulia devine o destinație de relaxare pentru clienții care călătoresc, un loc unde pot savura rapid o gustare proaspătă și delicioasă, fără a avea grija preparării acesteia înainte de a porni la drum.

De la intrarea pe piața din România, în urmă cu 3 ani, restaurantele SUBWAY® au devenit din ce în ce mai populare, în special în centrul țării. Numărul de clienți al restaurantelor SUBWAY® din Transilvania a crescut luna trecută cu 19%, în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut. Astfel, rețeaua de restaurante a ales Alba Iulia ca locație strategică pentru deschiderea unui nou restaurant. Un alt avantaj al restaurantului SUBWAY® din Alba Iulia,  este lipsa competiției de restaurante de tip QSR din zonă.

Al doilea restaurant deschis în Oradea este situat în centrul istoric, la intrarea în pasajul Vulturul Negru. Noul restaurant SUBWAY® completează combinația de restaurante, cluburi și baruri din zonă. Restaurantul este deschis non-stop și propune un nou design, fiind organizat pe trei niveluri. Subsolul are o capacitate de 48 de mese cu scaune pentru a savura sandvișurile. Parterul este destinat servirii sandvișurilor, iar primul etaj este zona de preparare.

”Suntem încântați de deschiderea celor două noi restaurante. După o analiză riguroasă a pieței din România, am luat decizia unei extinderi din centrul țării, în zona de vest. De asemenea, ne-am dorit să deschidem mai multe restaurante SUBWAY® în incinta benzinăriilor, întrucât acestea au fost foarte bine primite de către clienții noștri. Rămânem fideli misiunii noastre de a oferi o gamă variată de sandvișuri, mereu delicioase și proapsete,” a declarat Fabiola Rios, SUBWAY® Marketing Manager CEE și Zona Mediteraneană.