Noul restaurant SUBWAY din Bucuresti Mall este al unsprezecelea care se deschide intr-un centru comercial din Romania. In incinta mall-ului, locatia este amplasata strategic, caci zona food court este una extrem de vizitata. Cu ocazia inaugurarii noului restaurant, clientii Bucuresti Mall au fost serviti cu sandwich-uri pentru a descoperi cele mai cunoscute retete pe care Fred De Luca le-a facut faimoase in urma cu 49 de ani.

”Avem incredere in succesul noului restaurant intrucat am planificat fiecare aspect al operatiunilor si am beneficiat de expertiza si suportul specialistilor SUBWAY. Data deschiderii restaurantului coincide cu inceperea noului an scolar si sfarsitul perioadei de concediu, evenimente care vor aduce un numar ridicat de clienti in Bucuresti Mall si din acest motiv momentul deschiderii este unul cat se poate de oportun. Filosofia «eat fresh» a companiei SUBWAY completeaza strategia de amplasari a locatiilor in puncte cheie. Noul restaurant este deschis in fiecare zi de lucru  de luni pana vineri, intre 10 AM si 11 PM si in weekend, intre 10 AM si 12 AM”, a declarat proprietarul restaurantului, Cristi Dumitru.

Noul restaurant SUBWAY a angajat zece artisti ai sandwich-urilor, astfel incat clientii Bucuresti Mall sa se poata bucura de cele mai inalte standarde in ceea ce priveste retetele celor mai faimoase sandwich-uri din lume.

Deschiderea noului restaurant SUBWAY face parte din planul de extindere a Bucuresti Mall, care, la finalul renovarii, va avea aproximativ 115 chiriasi.