Tribunalul a decis că logo-ul "m&m's" este mult prea asemănător cu logo-ul "m", utilizat de marca suedeză de ciocolată Marabou (deţinută de Mondelez). Dacă Mars nu va face apel la Curtea Supremă în zilele următoare, decizia tribunalului din Stockholm va fi executorie începând din 30 iunie, dată după care Mars va putea rămâne pe piaţa suedeză numai cu condiţia respectării titulaturii "M&M's".

Într-un comunicat de presă, Mars a criticat decizia Curţii apreciind că în opinia sa nu există niciun fel de confuzie între cele două mărci. "Având în vedere decizia curţii vom analiza următorul pas pentru marca noastră în Suedia", a informat Mars.

Până în anul 2009, Mars nu a vândut bomboane de ciocolată "M&M's" în Suedia ca urmare a unui acord anterior încheiat cu Marabou, care vinde bomboanele sale de ciocolată cu marca "m" încă din 1957.

Mars Inc deţine mărcile de ciocolată Mars, Bounty, Snickers şi MilkyWay în timp ce rivalul Mondelez deţine mărcile Oreo, Milka, Hollywood, Cadbury şi Toblerone, precizeaza agerpres.