Potrivit comunicatului, Symantec va plăti acţionarilor săi peste 4 miliarde de dolari până la finalul lunii martie 2017, rambursare de capital care va include: o răscumpărare accelerată a acţiunilor, în valoare de 500 de milioane dolari, încheiată în ianuarie 2016; 1,8 miliarde de dolari care au rezultat din răscumpărarea acţiunilor anunţată anterior, la finalul celui de-al treilea trimestru fiscal şi rambursarea de capital suplimentară, în valoare de 2 miliarde de dolari, anunţată de consiliul director la finalizarea tranzacţiei, scrie agerpres.

'După finalizarea tranzacţiei Veritas, Symantec dispune de flexibilitatea financiară necesară pentru a maximiza valoarea acţionarilor prin rambursarea semnificativă de capital şi pentru a lua în considerare oportunităţi de achiziţie care vor accelera strategia noastră de securitate unificată', a declarat Michael A. Brown, preşedinte şi director executiv Symantec.

Symantec Corporation (NASDAQ: SYMC) este lider global în securitate informatică. Compania operează una dintre cele mai vaste reţele de inteligenţă a datelor şi urmăreşte un număr mare de ameninţări, pentru a proteja mai mulţi clienţi împotriva atacurilor informatice de ultimă generaţie.