Zborul spre Dublin va fi operat cu trei frecvenţe săptămânale. În zilele de miercuri, vineri, duminică au loc zborurile Bucureşti (21.30) - Dublin (23.30), iar joi, sâmbătă şi luni returul, Dublin (00.20) - Bucureşti (06.05).

Preţurile încep de la 170 de euro, cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors, la achiziţionarea de pe www.tarom.ro.

"Această rută vine în întâmpinarea comunităţii de români din Irlanda, dar şi a pasagerilor care călătoresc în interes de serviciu între Bucureşti şi Dublin. De asemenea, cursa facilitează traficul de conexiune dinspre Chişinău, Istanbul sau Atena, oferind legături foarte bune pasagerilor care călătoresc din Estul Europei spre Irlanda", precizează TAROM.

În ceea ce priveşte ruta Bucureşti spre Amsterdam, noile zboruri vor fi operate luni, miercuri, vineri şi duminică (13.30 Bucureşti - 15.30 Amsterdam şi 16.20 Amsterdam - 20.05 Bucureşti).

În acest caz, preţurile încep de la 150 de euro, cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors, la achiziţionarea de pe www.tarom.ro. Aceste noi frecvenţe se adaugă zborului de dimineaţă operat deja de TAROM în fiecare zi a săptămânii, precizează compania.

Cele trei frecvenţe noi operate de la Bucureşti spre Frankfurt vor fi introduse după amiază, în zilele de luni, miercuri şi vineri (15.55 Bucureşti - 17.35 Frankfurt şi
18.20 Frankfurt - 21.45 Bucureşti).

Preţurile încep de la 133 de euro, cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors, la achiziţionarea de pe www.tarom.ro.

"Aceste noi frecvenţe se adaugă celor zece zboruri săptămânale spre Frankfurt, TAROM punând la dispoziţia pasagerilor, începând din luna mai, un număr total de 13 frecvenţe săptâmânale de la Bucureşti spre Frankfurt, constând atât în zboruri de dimineaţă, cât şi de după amiază", adaugă compania.

TAROM reaminteşte pasagerilor că preţul biletului include numeroase avantaje, precum mese calde şi băuturi la bord, transportul gratuit al bagajelor, operare pe aeroporturile principale, check-in gratuit. În ceea ce priveşte bagajele, pasagerii clasei Economic pot transporta un bagaj de cală în limita a 23 de kg, iar pasagerii clasei business au incluse în preţul biletului maximum 3 bagaje de câte 23 de kg. În plus, toţi pasagerii pot transporta gratuit şi un bagaj de mână de maximum 10 kg.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954. Compania TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010, oferind astfel pasagerilor săi acces la mai multe destinaţii şi conexiuni. TAROM este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993 şi a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA) din 2000.