Potrivit unui comunicat al companiei, remis marţi AGERPRES, în perioada 2 - 8 septembrie 2013, TAROM pune în vânzare bilete de avion la preţuri cu 15% mai mici pe rutele Bucureşti - Londra - Bucureşti şi Londra - Bucureşti - Londra. Oferta este valabilă pentru călătoriile începând din 27 octombrie 2013, precizează compania.

"Londra este ca un magnet pentru actori, artişti şi designeri, un oraş care stabileşte tendinţele în artă, arhitectură, modă, design şi tehnologie. Nu rataţi Tower Bridge şi Turnul Londrei, locul unde sunt păstrate bijuteriile Coroanei Britanice, Palatul Buckingham, British Museum, Big Ben şi clădirile Parlamentului, Muzeul Figurilor de Ceară - Madam Tussaud's, Hyde Park şi Grădinile Kensington", se menţionează în comunicatul companiei.

TAROM reaminteşte pasagerilor că preţul biletului de avion include numeroase avantaje, precum mese calde şi băuturi la bord, transportul gratuit al bagajelor, operare pe aeroporturile principale, check-in gratuit.În ceea ce priveşte bagajele, pasagerii clasei Economy pot transporta un bagaj de cală în limita a 23 de kilograme, iar pasagerii clasei Business au incluse în preţul biletului maximum trei bagaje de câte 23 de kilograme. În plus, toţi pasagerii pot transporta gratuit şi un bagaj de mână de maximum 10 kilograme.

Reducerea este supusă unor condiţii şi nu se cumulează cu alte oferte, adaugă TAROM.Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. În prezent, compania are zboruri în 42 de destinaţii din care nouă sunt interne. Din iunie 2010, este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA), iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).