Cristiano Ronaldo, atacantul lui Real Madrid şi al reprezentativei Portugaliei, este primul sportiv din acest clasament, aflându-se pe poziţia a patra la general, cu 88 milioane dolari, la egalitate cu prezentatorul de televiziune şi autorul Phil McGraw.

Lionel Messi, vedeta echipei FC Barcelona şi a naţionalei Argentinei, ocupă la rândul său locul 8, cu 81,5 milioane de dolari, fiind urmat îndeaproape cântăreaţa britanică Adele, cu 80,5 milioane dolari, mentioneaza agerpres.

Cei doi fotbalişti depăşesc la veniturile realizate în ultimul an alte celebrităţi din lumea sportului, între care baschetbalistul american LeBron James sau jucătorul de tenis elveţian Roger Federer.

Taylor Swift a strâns, la numai 26 de ani, o avere personală evaluată de Forbes la 250 milioane dolari, înainte de stabilirea acestui nou clasament, în care solista americană este urmată de grupul britanic One Direction, cu 110 milioane dolari, şi de scriitorul american de romane poliţiste James Patterson, cu 95 milioane dolari.