"După 11 ani de prezentă operatională în România, ca un semn al angajamentului nostru pe termen lung în sectorul financiar, începând cu data de 22 martie 2013 am deschis TBI Bank Bucuresti, ca sucursala a TBI Bank EAD Sofia. Este un pas natural de completare a portofoliului de produse si servicii dedicate clientilor nostri si pietei, în general", declară Florentina Mircea, Directorul Executiv al Băncii.

TBI Bank se va pozitiona, în principal, ca o bancă de retail si pentru IMM-uri si se va  dezvolta pe modelul de business deja existent prin cele două entităti ale grupului: TBI Credit – credite de consum si carduri de credit si TBI Leasing – leasing financiar dedicat IMM-urilor. La toate acestea se vor adăuga produsele bancare de economisire si creditare si o gamă largă de servicii.

"Am alocat resurse importante acestei noi constructii, investind în structura operatională si în sistemul  IT. Dorim să valorificăm atât expertiza echipei TBI, cât si prezenta teritorială si, nu în ultimul rând, un portofoliu valoros de clienti. Ne propunem un prim an, 2013, cu active de peste 100 milioane Euro si profit la final de an", a mai spus Florentina Mircea.

Dezvoltarea retelei de agentii va continua cu deschiderea a 5 sucursale în tară, începând cu Iasi si Constanta, plus două noi sucursale în Bucuresti.