Yusuf Önder Eren, care preia conducerea operațiunilor TotalSoft, aduce peste 40 de ani de experiență în managementul afacerilor, ocupând anterior funcții executive în mai multe companii internaționale. Acesta este membru în Consiliul de Administrație al TotalSoft din luna septembrie a anului trecut, precum și membru în Consiliul de Administrație al Logo de șapte ani. Cariera și proiectele sale de succes cuprind dezvoltarea și extinderea pe noi piețe ale unor companii din domenii precum IT, energie, construcții și retail.

“Dorim să-i mulțumim lui Liviu Drăgan, unul dintre pionierii sectorului IT din România, care, împreună cu o echipă excepțională de profesioniști, a dezvoltat TotalSoft într-o companie solidă și de încredere, cu o puternică reputație în piață”, a declarat Tugrul Tekbulut,‎ Președinte al Consiliului de Administrație, Logo, compania care deține TotalSoft. 

Domnul Tugrul Tekbulut a adăugat: “TotalSoft joacă un rol important în strategia noastră de creștere și extindere la nivel global și suntem convinși că sub conducerea domnului Yusuf Önder Eren compania va înainta cu succes în noi segmente de piață, continuând să ofere cele mai bune produse și servicii clienților săi existenți și potențiali. Totodată, obiectivul nostru este să capitalizăm în continuare pe soluțiile și produsele inovatoare ale TotalSoft, precum Charisma și soluțiile software pentru industria de leasing. Suntem dornici să investim atât în oameni, cât și în tehnologie. Scopul nostru este să promovăm în continuare brand-ul Charisma și să dezvoltăm soluțiile pentru industria financiară, pentru a le face cunoscute pe piețele internaționale”.

Logo Yazılım A.Ş, cel mai mare furnizor independent de software din Turcia, cu o echipă de aproape 600 de angajați și 800 de parteneri de afaceri, a achiziționat TotalSoft în toamna anului trecut, ca parte a strategiei sale de a se extinde la nivel global.